Blank Page on Enabling Theme

Tagged: ,

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesTechnopolis OpenCart ThemeBlank Page on Enabling Theme

This topic has been marked as not resolved.

Hi

I have uploaded the Technopolis Opencart Theme in my Website and my opencart version is 1.5.6.
While Enabling the Theme , Website shows blank on Homepage.

I have imported the settings of burnengine but still it shows Blank Page.

Please help to fix.

I will share website credentials if you request as soon

Thanks

  • This reply was modified 71 days ago by  jgtukpmg.
October 3, 2017 at 5:23 pm #61915

Hi,

Once you change theme to Technopolis (BurnEngine), you need to uninstall the Gazal theme module or any related modules. This should fix the blank page problem.

P.S. Is this a production store? Just to remind you that importing sample content will erase all your existing date (products, customers, orders).

BR,
ThemeBurn team

October 4, 2017 at 1:40 pm #61924

Website is live.Even I have disabled few modules relate to Another Theme.

I have imported the Settings of Burnengine by installing opencart locally and imported to Live Website.
Still Website shows Blank page.

please check again

Thanks

October 7, 2017 at 8:47 pm #61942

Hi,

We’ve made another look and found the problematic modification – “positions pro”. After disabling all related xmls Technopolis loads fine.

BR,
ThemeBurn team

October 8, 2017 at 11:01 am #61946
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.