Bugs when switch language

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesBurnEngineBugs when switch language

This topic has been marked as not resolved.

Hi! Similar problem – http://support.themeburn.com/topic/bunch-of-bugs-questions-need-help-asap

2) When using
Multilingual
keywords (+language url prefix + default language url prefix) after language changing on home page few menu`s, cart, breadcrumbs are not changing language (only after 4-6 refreshes & clicks on other pajes it set on correct language but not always)

Multilangual settings

Russian language (all fine)

Ukrainian language (not fine, some menu`s still on russian)

Use this module – https://opencartadmin.com/multilanguage-opencart.html

Opencart 1.5x, Trendo Theme

 funya
February 3, 2019 at 7:08 pm #66906

Hi,

We’ve checked your website and as far as we can see the only problem is different fonts in the footer area:

https://i.imgur.com/l8xJtbF.png
https://i.imgur.com/GpkBF4K.png

This is caused by different font settings. Please keep in mind that due to character support of each font family, each language has its own settings. In the “footer” case, your H4 titles has different fonts set for Ukranian an Russian languages. Open your Theme settings > Fonts panel and check the H4 setting.

If there is something we miss, please let us know.

BR,
ThemeBurn team

February 4, 2019 at 10:10 pm #66930

No. Looks on screen 2, header and footer on russian

 funya
February 4, 2019 at 10:42 pm #66954

Hi,

We’ve inspected the website again and here is what we’ve found:

1) You browse the website and change or get the default session language set to 1.

2) You then open a direct link for a page in language 2. This page will have header and footer rendered for the current session language – 1. Once you change language from the switcher, header and footer are rendered correctly.

We will take a look at this behavior – most likely it is caused by the third party extension you are using. Why not trying our built-in SEO module? It is powerful enough and is fully integrated with the theme.

Please do not revoke your ftp credentials, we can take a look at the existing one as well.

BR,
ThemeBurn team

February 4, 2019 at 11:04 pm #66960

I trying your SEO module, they don’t worked :(

 funya
February 4, 2019 at 11:18 pm #66965

???

 funya
February 8, 2019 at 5:28 pm #67071

Hi,

We’ve see now that your OpenCart version is 1.5.3.1 – this has never been supported and we cannot help you further. If you want to switch to other theme, please apply for a refund.

BR,
ThemeBurn team

February 12, 2019 at 11:20 am #67085

http://support.themeburn.com/topic/payment-method-not-working#post-67070 – i tested on opencart 1.5.5.1. The problem is similar. If you refuse support, then make a refund. Thanks a lot

 funya
February 12, 2019 at 11:52 am #67086

If you want to switch to other theme, please apply for a refund.

BR,
ThemeBurn team

February 12, 2019 at 11:59 am #67087

I don’t want to change theme. I want to understand why payment works everywhere, on different systems, with different templates, but if you include your template, payment stops working

 funya
February 12, 2019 at 12:06 pm #67088

p.s. fix

  • This reply was modified 10 days ago by  funya.
 funya
February 12, 2019 at 12:58 pm #67098

I fix problem with payment

 funya
February 12, 2019 at 1:07 pm #67108
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.