Featured Products tries to load .tpl instead of .twig

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesKiddos OpenCart ThemeFeatured Products tries to load .tpl instead of .twig

This topic has been marked as resolved.

Dear TB-support,

when adding the ”Featured Products” widget to my shop I get the following error


Fatal error: 'Error: Could not load template /home/vaccncdj/diestadtgaertner-dev/www/catalog/view/theme/BurnEngine/template/product/special.tpl!' 
in /home/vaccncdj/diestadtgaertner-dev/www/vqmod/vqcache/vq2-_home_vaccncdj_diestadtgaertner-dev_storage_modification_system_library_template_template.php:23
Stack trace:
#0 system/library/template.php(51): Template\Template->render('BurnEngine/temp...', '1')
#1 vqmod/vqcache/vq2-_home_vaccncdj_diestadtgaertner-dev_storage_modification_system_engine_loader.php(147): Template->render('BurnEngine/temp...', '1')
#2 system/vendor/BurnEngine/library/ResourceLoader.php(47): Loader->view('product/special', Array)
#3 system/vendor/BurnEngine/library/Extension.php(276): TB_ResourceLoader->fetchExtensionTemplate(Object(Theme_Catalog_Extension), 'product/special', Array, true)
#4 system/vendor/BurnEngine/widget/AbstractProductsListingWidget.php(274): TB_Extension->fetchTemplate('product/special', Array, true)
#5 system/vendor/BurnEngine/widget/FeaturedProductsWidget.php(31): AbstractProductsListingWidget->render(Array)
#6 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(664): Theme_FeaturedProductsWidget->render()
#7 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(613): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->renderRow(Array, 'content')
#8 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(411): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->buildArea(Object(TB_WidgetsArea), 'stories/show')
#9 system/vendor/BurnEngine/library/DataBag.php(36): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->hasArea('content')
#10 catalog/view/theme/BurnEngine/template/tb/layout.tpl(28): TB_DataBag->__call('hasArea', Array)
#11 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(167): require('/home/vaccncdj/...')
#12 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(101): TB_OutputHandler->fetchLayout()
#13 system/vendor/BurnEngine/catalog/ThemeCatalogExtension.php(231): TB_OutputHandler->echoFooter('\n
#15 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(132): TB_OutputHandler->replaceOutput('...')
#16 system/vendor/BurnEngine/catalog/ThemeCatalogExtension.php(236): TB_OutputHandler->ocResponseOutput('...')
#17 system/vendor/BurnEngine/library/vendor/sfEventDispatcher.php(112): Theme_Catalog_Extension->ocResponseOutput(Object(sfEvent), '...')
#18 /home/vaccncdj/diestadtgaertner-dev/storage/modification/system/library/response.php(117): sfEventDispatcher->filter(Object(sfEvent), '...')
#19 system/framework.php(171): Response->output()
#20 vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php(104): require_once('/home/vaccncdj/...')
#21 index.php(23): start('catalog')
#22 {main}

Do you have any idea where the problem here might be?

Thanks & best,
Torge

August 30, 2018 at 1:16 pm #65268

Hi Torge,

Can you please share admin and ftp so we can check?

BR,
ThemeBurn team

September 3, 2018 at 4:34 pm #65297

Dear TB-support,

sorry for this one – it is solved. It was connected to this one: http://support.themeburn.com/topic/extra-product-fields-1st-and-last-character-of-the-field-are-cut-of/#post-65285

Sorry for not having figured that this was just a follow-up error.

Thanks & best,
Torge

September 3, 2018 at 4:45 pm #65302

Closing the topic :)

BR,
ThemeBurn team

September 11, 2018 at 2:21 pm #65378
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.