live search and other issues

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesTechnopolis OpenCart Themelive search and other issues

This topic has been marked as not resolved.

Hi guys, nice to meet you, I am Joseph Marzullo. I am very glad I bought your theme, it’s awesome. I found yesterday and now I’m installing the theme. I have some minor issues:
1-livesearch, (I tried in your forum, I disabled it and installed the form again) but it doesn’t work.

 

  • This reply was modified 708 days ago by  TB Support.
  • This reply was modified 708 days ago by  Giuseppe.
  • This reply was modified 705 days ago by  Giuseppe.
  • This reply was modified 705 days ago by  Giuseppe.
  • This reply was modified 705 days ago by  Giuseppe.
November 11, 2016 at 12:02 pm #52974

Dear Sir/Madam please can you give me an answer? Thank you.

November 14, 2016 at 11:49 am #53069

Hi,

We will need the website url, admin and ftp access, so we can check.

You can use hidepost to share private information with the support staff.

BR,
ThemeBurn team

November 14, 2016 at 11:19 pm #53093
November 15, 2016 at 9:51 am #53127
November 15, 2016 at 9:53 am #53128

Hi,

1) We’ve installed the Live Search extension and it worked fine. The only thing that was breaking the entire header was an icon in the Italian translation files that we removed:

catalog/language/it-it/common/search.php

2) Unfortunately, we cannot help you with MM since our schedule is very busy at the moment. Sorry.

3) We’ve checked several pages but were not able to find the error from the second screenshot. Is this problem still valid?

BR,
ThemeBurn team

November 17, 2016 at 12:40 am #53209
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.