Mega Filter not filtering on Search and Products by Manufacturer pages.

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesTechnopolis OpenCart ThemeMega Filter not filtering on Search and Products by Manufacturer pages.

This topic has been marked as not resolved.

I have Mega Filter working and it works great on the Category and Brand pages but when I try to filter on search results or the Products by Manufacturers page, it doesn’t filter. It does populate with the filter options (mainly attributes but I’m using filters, manufacturers, price and categories).

Is Mega Filter capable of working on those pages (Search and Products by Manufacturer page)? If so, any ideas why it may not be working for me? The site is currently in development without FTP access but I can copy it over to a production server with outside access and FTP if you would like to view it and see what you can come up with.



December 16, 2017 at 8:25 am #62876

Hi Chris,

We will need to check the live example, so please provide an accessible clone. We cannot say if this problem could be fixed, but will have to look to tell for sure.

ThemeBurn team

December 18, 2017 at 3:27 pm #62898

Since I don’t want this address spidered since its a test site, I’ll code it but you can figure it out..

http://dev2.allproavl. C 0 m/microphones/behringer

I also have created an account for you and I have CodeManager installed so you can get to the files if needed that way. I can also set up FTP access if you need.

December 18, 2017 at 6:24 pm #62925


You can use hidepost to share private information with the support staff.

ThemeBurn team

December 20, 2017 at 12:51 am #62944

Ok. I’ll give it a shot…

December 20, 2017 at 4:34 am #62946


January 11, 2018 at 9:25 pm #63122
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.