Wrong price on product page when option is selected

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesKiddos OpenCart ThemeWrong price on product page when option is selected

This topic has been marked as resolved.

Hello,

I’m using OC ver. 1.5.6.4. Currently it’s multi-store, with 3 shops. The problem is on the product page. When product option is selected for the product, the price is multiplied by the currency rate which is set for the current store. For example: If the price of the product is 30, and the currency rate is set to 2 for the current store, then when option is selected the price came 60. But that price is showing only on the product page. When you add it to the cart, and open the checkout page, the price is as should be (30). You can see the problem HERE. There are three domains and the currency rates are as it follows:

https://mimikids.bg – Currency BGN (rate: 1.0000) (default currency)

https://mimikids.gr – Currency EUR (rate: 1.0000)

https://mimikids.ro – Currency RON (rate: 2.3106)

Because at the moment two of the stores are with same currency rates, the problem appears only on mimikids.ro. Does someone have any idea what might cause this.

Thank you in advance.

UPDATE:

I read this article.  The problem is absolutely the same. Is there update with fix for the problem ?

July 4, 2017 at 12:39 pm #60213

Hi,

Have you tried if this problem exists when using the default theme along your stores?

We have an update that fixes the problem you have linked, but we’re not very sure these two issues are linked.

BR,
ThemeBurn team

July 10, 2017 at 12:13 pm #60282

Hello,

It doesn’t change the price with the default theme. The price is changing only on the product page when option is selected, only on the store which have currency rate different than 1.000000. Once you proceed to checkout, the price became as it should be. I have several stores which are using different themes, and there is none such problem nor with the default theme. I need your help because I must launch the store in the next few weeks, but this is a major problem.

Thank you in advance
Todor

  • This reply was modified 155 days ago by  toshkan.
  • This reply was modified 155 days ago by  toshkan.
July 11, 2017 at 9:06 am #60304

Hi,

We will then need the website admin and ftp access, so we can check.

You can use hidepost to share private information with the support staff.

BR,
ThemeBurn team

July 11, 2017 at 9:42 am #60307

Hello,

Here are the access details:

Thank you

July 11, 2017 at 10:45 am #60313

Hello,

Did you find time to check the problem ?

Best regards
Todor

July 14, 2017 at 10:02 am #60385

Hello,

Can you please check the problem, because I need to launch the store in the nect few days.

Thank you

July 20, 2017 at 11:55 am #60499

Hi,

We haven’t ignored your problem! However it is a bit harder to resolve, but we are working at the moment.

Thanks for your patience.

BR,
ThemeBurn team

July 21, 2017 at 9:48 am #60526

Hi,

We’ve just uploaded a few fixes in the theme system folder and the problem should be gone. The fix will be provided with the upcoming update as well.

BR,
ThemeBurn team

July 21, 2017 at 10:00 am #60527

Hello,

Yes now it’s working like it should. Thank you for the support !

Best regards
Todor

July 21, 2017 at 10:15 am #60528

Glad we’ve helped, Todor!

BR,
ThemeBurn team

July 27, 2017 at 4:55 pm #60621
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.