Sub categories SEO url´s not working when cache is enabled – Pavilion 2.2.6

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesPavilion OpenCart ThemeSub categories SEO url´s not working when cache is enabled – Pavilion 2.2.6

This topic has been marked as resolved.

Dear support team,

When I enable cache function the sub categories SEO url´s not work correctly, when I navigate from the top category and forward. For example if I click on a top category in the menu I get to the top category page. At the page all of the sub categories are visible for further navigation to each sub category, but here starts the problem. The text and pictures links are not the actual SEO url´s that I have configured. It´s the best thing if you can check it out for yourself.

Best regards Thomas

 Swahn
October 15, 2017 at 8:36 pm #62047

Hello again,

I want to update with some details about this issue.

Best regards Thomas

 Swahn
October 20, 2017 at 12:51 pm #62105

Dear Support Team,

Do you know something more about this cache issue?

Best regards Thomas

 Swahn
November 6, 2017 at 5:24 am #62380

Hi Thomas,

Sorry but we’ve somehow missed this problem (topic).

We’ve inspected the problem you have described and here is the exact way to cause it:

1) Enable cache
2) Clear cache
3) Save settings

Or if you have your cache enabled:

1) Clear cache
2) Save settings

If you refresh your front end before saving settings will or clearing cache after these three steps and then refreshing your front end will restore your links.

It is save to use cache at the moment – we will try to provide a fix for the next update.

BR,
ThemeBurn team

November 29, 2017 at 3:32 pm #62705

Dear Support team,

Thanks for the reply and the description. It looks like it´s working correctly now!

Best regards Thomas

 Swahn
November 30, 2017 at 4:37 pm #62728

Glad we’ve helped, Thomas!

BR,
ThemeBurn team

December 11, 2017 at 12:36 am #62832
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.