Technopolis v1.1.7 + Seo PRO not working Opencart 2.2.0.0

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesTechnopolis OpenCart ThemeTechnopolis v1.1.7 + Seo PRO not working Opencart 2.2.0.0

This topic has been marked as not resolved.

Hello, I have a problem:

I set up the module Seo PRO like this

http://joxi.ru/KAggzNLcgdLPWA

In this situation, bread crumbs should be full, But they do not work like that.

http://joxi.ru/D2PzZloTd5VPjr

we decided to put a standard theme for testing, and that it is not strange that there works.

http://joxi.ru/8AnEwQnSqJPpP2

Tell me how can I solve this? or tell in which file the standard function is being replaced.

Thanks!!!!!

  • This reply was modified 292 days ago by  shlro.
  • This reply was modified 292 days ago by  shlro.
 shlro
February 27, 2018 at 9:39 am #63673

Hi,

We are sorry we were not able to help you in time. In fact our entire support service has been missing for the last 30 days due to company issues. For a very short period we’ve left without any staff to handle requests and it took us some time to resolve this problem. We’ve now managed to restore our service and support will be provided with the normal rate.

About your problem: we will need a live example. Can you provide website url, admin and ftp access, so we can check?

You can use hidepost to share private information with the support staff.

BR,
ThemeBurn team

March 30, 2018 at 11:10 am #63838
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.