Error Warning: imagecreatetruecolor()

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesPavilion OpenCart ThemeError Warning: imagecreatetruecolor()

This topic has been marked as not resolved.

Hello, how do I resolve this error that appears after installing the pavilion in opencart 2.1.0.1.

Warning: imagecreatetruecolor() expects parameter 1 to be long, string given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 105
Warning: imagealphablending() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 108
Warning: imagesavealpha() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 109
Warning: imagecolorallocatealpha() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 110
Warning: imagecolortransparent() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 111
Warning: imagefilledrectangle() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 116
Warning: imagecopyresampled() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 118
Warning: imagecreatetruecolor() expects parameter 1 to be long, string given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 105
Warning: imagecolorallocate() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 113
Warning: imagefilledrectangle() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 116
Warning: imagecopyresampled() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/xxx.com.br/httpdocs/system/library/image.php on line 118

December 29, 2015 at 1:23 am #44203

Already discovered the error, some fields in Setting \ Images were blank, put the size and everything was ok.

December 29, 2015 at 1:29 am #44204

Hi, can you show what you fix ?
oh thank you, already find. But it don’t fix error when import demo data (

  • This reply was modified 2131 days ago by  Kimgim.
 Kimgim
December 29, 2015 at 10:11 am #44205

some fields in Setting random disappear after save “Pavilion Control Panel “

 Kimgim
December 29, 2015 at 3:55 pm #44207

Hi,

We’ve made a small update that fixes the Sample data import problem. You can download latest version of Pavilion from your TF account.

BR,
ThemeBurn team

January 8, 2016 at 11:33 am #44312
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.