Can not customize the theme as a demo

ThemeBurn SupportForumsOpenCart ThemesTechnopolis OpenCart ThemeCan not customize the theme as a demo

This topic has been marked as not resolved.

I can not customize the template as shown in the demo, I read the forum and saw that I was advised to install the demo data, but we can not do this, since we have the database changed and the site has been running for a while, we can not import the demo data, how can set up manually? I installed the template on the local server, installed the theme and installed the demo data, this example tried to set up the main site, nothing good happened. Tell me how to be in this situation?

December 22, 2017 at 10:04 am #62960


Even if don’t import sample data, footer, header and product page are styled as in the demo. Home page is saved as a template and you can import it at any time.

Is this what you are looking for?

ThemeBurn team

January 4, 2018 at 11:20 am #63001

Thanks for the answer.
Yes, some elements have become in their place, but most of them are still displayed crookedly, please see the site:
I tried to put a topic on the local server and import the demo data, then I looked at the settings and tried to repeat them on the site, but nothing happened

January 4, 2018 at 12:05 pm #63003


Some of the missing images (the female courier and the footer logo) point to the localhost and need to be replaced.

Generally you don’t need to import footer data – if you delete your footer, it will show the demo footer by default.

The other content that is missing is due to different products and categories than these from the demo data. E.g. we list several categories that do not exist on your installation.

About the missing categories in the top right menu – you need to manually modify your Main Categories menu set – need to insert your actual categories there:

Hope this will help you.

ThemeBurn team

January 4, 2018 at 11:31 pm #63049

Good afternoon!
Thanks for the help, almost with all understood, only tell me how to configure the settings that I indicated in the screenshot, it does not work in any way

January 8, 2018 at 2:37 pm #63076

From the menu I figured out, tell me please by banner

January 8, 2018 at 2:52 pm #63078

Thank you. I found everything. Perhaps I will translate with examples the customization of your topic on your personal website. If you do not mind?

January 9, 2018 at 12:32 pm #63086


We will be happy to help you with any further problems.

ThemeBurn team

January 10, 2018 at 10:57 pm #63094

Good afternoon! I encountered such a problem, the Add new address and Change address pages are displayed blank, although I added the content block in the settings, the screenshot shows. How can I fix this?

January 15, 2018 at 8:47 am #63152


Here is a step by step guide how to recover your system pages if they go missing:

ThemeBurn team

January 16, 2018 at 11:25 am #63169
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.