Blog does not work

This topic has been marked as not resolved.

Blog does not work

https://guruenergy.com.ua/index.php?route=stories/show&story_id=5

https://www.screencast.com/t/Ozgtx6Ba1dm3

  • This reply was modified 86 days ago by  Alexdiag.
March 24, 2019 at 4:30 pm #67577

Fatal error: ‘Error: Could not load template /home/admin/web/guruenergy.com.ua/public_html/catalog/view/theme/BurnEngine/template/product/special.tpl!’
in /home/admin/web/guruenergy.com.ua/public_html/system/storage/modification/system/library/template/template.php:23
Stack trace:
#0 system/library/template.php(51): Template\Template->render(‘BurnEngine/temp…’, ’0′)
#1 system/storage/modification/system/engine/loader.php(147): Template->render(‘BurnEngine/temp…’, ’0′)
#2 system/vendor/BurnEngine/library/ResourceLoader.php(47): Loader->view(‘product/special’, Array)
#3 system/vendor/BurnEngine/library/Extension.php(276): TB_ResourceLoader->fetchExtensionTemplate(Object(Theme_Catalog_Extension), ‘product/special’, Array, true)
#4 system/vendor/BurnEngine/widget/AbstractProductsListingWidget.php(274): TB_Extension->fetchTemplate(‘product/special’, Array, true)
#5 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(664): AbstractProductsListingWidget->render()
#6 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(613): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->renderRow(Array, ‘column_right’)
#7 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(411): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->buildArea(Object(TB_WidgetsArea), ‘stories/show’)
#8 system/vendor/BurnEngine/library/DataBag.php(36): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->hasArea(‘column_right’)
#9 catalog/view/theme/BurnEngine/template/tb/layout.tpl(55): TB_DataBag->__call(‘hasArea’, Array)
#10 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(167): require(‘/home/admin/web…’)
#11 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(101): TB_OutputHandler->fetchLayout()
#12 system/vendor/BurnEngine/catalog/ThemeCatalogExtension.php(231): TB_OutputHandler->echoFooter(‘\n
#14 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(132): TB_OutputHandler->replaceOutput(‘…’)
#15 system/vendor/BurnEngine/catalog/ThemeCatalogExtension.php(236): TB_OutputHandler->ocResponseOutput(‘…’)
#16 system/vendor/BurnEngine/library/vendor/sfEventDispatcher.php(112): Theme_Catalog_Extension->ocResponseOutput(Object(sfEvent), ‘…’)
#17 system/storage/modification/system/library/response.php(117): sfEventDispatcher->filter(Object(sfEvent), ‘…’)
#18 system/framework.php(168): Response->output()
#19 system/startup.php(104): require_once(‘/home/admin/web…’)
#20 index.php(19): start(‘catalog’)
#21 {main}

March 24, 2019 at 4:48 pm #67579

Hi,

We will need the website admin and ftp access, so we can check.

You can use hidepost to share private information with the support staff.

BR,
ThemeBurn team

March 27, 2019 at 9:54 am #67598
March 27, 2019 at 10:50 am #67605

Why not solve the problem with the blog?

https://www.screencast.com/t/VA6wzJXgoo

April 24, 2019 at 11:04 am #67717

Hi Alex,

These guys at themeburn are useless when it gets to support, I have am struggeling with same issue. To get past the error you have go to admin > Burnengine > Page Builder > Right Colum > Layout > Blog. Now you will see “special Products”under Row 1 – hover mouse on right side of the “Special Products”block and Edit by Clicking on the pencil. It will open a page √ędit Special Products” switch the active to OFF. Refresh and see if it works.

Regards
Marcel

May 17, 2019 at 9:23 am #67779
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.