Resource missing

This topic has been marked as resolved.

Although our pages render properly, when I inspect the source and Google crawls our site a resource for font-awesome is not available.
https://www.oldislandstamps.com/catalog/view/theme/BurnEngine/font/font-awesome/fontawesome-webfont.woff2?v=4.7.0

Thanks
Brad

April 12, 2018 at 9:42 pm #63946

Hi Brad,

We will need the website admin and ftp access, so we can check.

You can use hidepost to share private information with the support staff.

BR,
ThemeBurn team

April 17, 2018 at 5:40 pm #63982

Hi thanks for responding.

As requested…
BR
Brad

April 17, 2018 at 7:21 pm #63987

Hi Brad,

We’ve checked your store installation and the files that are reported to be missing are right on their place. We see you are using a Windows based hosting which might be the cause. Most likely there is/are some security rule/s that prevent the HTTP protocol (end user) to access a certain file types – in your case woff and woff2. You have the same situation in your admin panel with same files.

Unfortunately we are not specialized in server management and cannot help you more here. What you can do is to explain the situation to your hosting provider and ask for help.

BR,
ThemeBurn team

April 18, 2018 at 9:09 am #63992

Hi there,
Yes I found the files as well. I will submit a ticket with the hosting provider and see how it goes.
Thanks for taking a look.
If you don’t mind, leave this issue open and if we find out the root cause, I will update it in case someone runs into the problem again.
BR
Brad

April 18, 2018 at 9:22 am #63993

The MIME type files have been updated and the error for the woff/woff2 files is resolved.

I have one more;
[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (swiper.jquery.min.js.map, line 0)

…./catalog/view/theme/BurnEngine/javascript/maps/swiper.jquery.min.js.map

This file does not exist.

Thanks!
BR
Brad

April 18, 2018 at 11:11 am #63994

Hi Brad,

Can you try to extract the attached archive in catalog/view/theme/BurnEngine/javascript/?

BR,
ThemeBurn team

April 25, 2018 at 1:04 am #64075

The problem is resolved, after….
first I extracted the attached archive to; catalog/view/theme/BurnEngine/javascript/
Then I received an error for the same file in;/image/cache/tb/maps

There was no folder name maps in /image/cache/tb
So I created “/image/cache/tb/maps” and extracted the file into that folder as well.

No error. Problem resolved.
Thanks!
BR
Brad

  • This reply was modified 115 days ago by  bradch00.
April 25, 2018 at 3:39 am #64077

Glad to see everything is OK now, Brad!

BR,
ThemeBurn team

April 30, 2018 at 1:01 pm #64133
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.